Kanelbullens dag

Idag är det Kanelbullens dag. Ännu en av dessa nya ”högtider” som ska firas. Men men, inte mig emot, en liten kanelbulle sådär den 4e oktober kan man väl kosta på sig.

Jag tänkte ett tag att jag och Stella skulle baka lite bullar dagen till ära. Nu när vi äntligen har en fullstor frys och inte en delad kyl/frysvariant med 3 små frysfack så finns det ju också plats för ett gäng bullar där. Men sen tänkte jag att bullbak med en tvååring kanske ändå var lite overkill… Bara för att det gick så himla bra sist vi gjorde muffins, liksom. Inte samma sak. Promenad i härligt höstväder, och lite utelek mm, och sällskap med bästa Milly & mamma, var nog betydligt mer vår tekopp.

Fast faktum är att jag är lite sugen att baka. Det är bara det att jag inte förstår vad man ska göra med det man bakar. Jag menar, jag kommer ju lätt äta bara för att jag kan. Svårt att låta bli när det finns, liksom. Och är så gott. Hur gör alla andra bloggerskor och andra? Det känns så himla stort nu med cupcakesbak och Leila bakar-recept mm mm mm. Hade jag bakat sådär som alla pratar om så hade jag varit ännu större, det kan jag garantera.