Hemmakväll och Idol

Jag ligger och slötittar på Idol. Jag fattar verkligen inte hypen kring det programmet, jag tycker inte de är bra, jag förstår inte att de flesta verkar tycka att de verkligen är det? Jag är inte så bra på musik så att jag är någon proffstyckare direkt, men i mina öron låter det rätt platt det mesta. Eller platt, en del låter riktigt illa. Det blir nästan att kännas parodiskt när juryn pratar om ”artister”.
Well well. Lite slötittande duger det till iallafall.

H är ute ikväll, med all rätt. Vi har inte setts så mycket i veckan så han frågade typ 40 gånger om jag verkligen tyckte det var ok. Grejen är att jag är för tillfället inte så sugen på mycket annat än soffhäng överhuvudtaget, och hur kul blir det i längden för någon som inte alls är lika trött och tråkig som jag är just nu. Nej, bättre då att han passar på, för efter nyår lär det bli annat läge ett bra tag. Det enda är väl att jag inte är så sugen att ta morgonen bara för det, men jag tror nog jag kommer slippa. Ibland har han iallafall känsliga sensorer den där mannen, och det tackar jag för. 😉 
Imorrn och söndag blir det desto mer familjehäng, och kompismiddag också, så idag är fredagsmys själv (för Stella sover) helt rätt.
Nu är mina enda huvudbryderier om jag ska orka göra en fruktsallad eller om jag ska poppa lite popcorn eller om jag ska plocka fram lite after eight. Svåra val.


Ps. Ok då, hon Elin är ju rätt bra dock. Den enda som andas ”artist” av de som är med, i mitt tycke. Och sen Linnea då, hon kan säkert få till något som jag skulle kunna tänka mig att lyssna frivilligt på, hon har en egen skön musikstil som faller mig i smaken.