Tuff start

Stella har inte hostat inatt, dock lite imorse. Hon har ingen feber, och säger sig inte ha ont någonstans. Så det kändes ändå som läge för dagis idag, om än med lite tveksamhet.

I övrigt hade vi en skön morgon hemma, med hela familjen utvilad efter en bra natt. Stella vaknade vid 7 och hade därmed nästan två vakentimmar hemma. Enbart TV lockade dock ihop med övrigt morgonfix, ingen lek eller så.

Men sen när vi väl skulle gå till dagis så bröt hon ihop. Det var ”jag vill inte gå till dagis”, ”jag vill vara hemma” och ”jag vill leka i mitt rum” om vartannat. Suck! Så det tog sin lilla tid innan kläder var på och humör hyfsat okej igen.
Så ni kan ju tänka er hur det blev vid lämningen – till gruppen som var redo för utflykt så hon bara skulle haka på dessutom.

Usch, det kändes riktigt hemskt att lämna henne gråtandes och protesterandes. Framför allt då jag ju tar lillebror och går hem igen. Fy!
Jag kommer helt klart inte njuta fullt av morgonkaffet till nyhetsmorgon i lugnet idag.

  1. Usch en sådan morgon är aldrig skoj 🙁 hoppas hon får en bra dag med sina kompisar på dagis ! O är gladare när hon kommer hem !

  2. Usch, vet precis hur du känner dig, vi har haft alldeles för många såna där mornar senaste året. Det blir säkert bättre imorgon och försök njuta av dagen ändå för hon blev garanterat på bra humör när du gick runt knuten. Kram

    1. Ja, har ju läst om sådana morgnar/lämningar hos dig (och andra) men först nu fattar jag hur det verkligen känns. Jobbig-lämning har man ju haft förut, men detta känns verkligen mkt mkt värre.

      Men det är sant, det blev säkert bra snabbt igen… Hoppas.

    1. Låt oss hoppas!
      TIlls dess hoppas jag också att jag får lite rutin på tiderna. 10 min sen idag… igen… Hm.

      Kram

  3. Åh, vad jobbigt!! Jag vet hur du känner dig.. har gått hem och storbölat flera gånger efter dagislämningen 🙁 Det gör så ont och det är så svårt att motivera en lämning när man bara går hem igen. Fast å andra sidan vet man ju att det är MYCKET roligare på dagis och att man själv kommer behöva vila inför kvällen/em.

    Hoppas det går över snart! Det tog ett tag med Elis men nu går det bra igen och har gjort det ett par månader.

    1. Ja precis som jag skrev ovan till Jenny – att jag har ju läst det hos dig också, men nu fattar jag hur det verkligen känns. Fy!!!

      Ja precis, hade hon varit hemma så hade hon lekt i sitt rum i en kvart och sen varit uttråkad resten av dagen typ. Så det är ju för allas bästa…

      Jag hoppas det var en engångsförteelse (hm, lite väl hoppfullt kanske) – har ju gått bra i 3 veckor… men hon har väl fattat nu att jag och Max är hemma.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *