Sandlek och funktionskläder i tö

Idag var lekparken trevligare än den varit på slutet, då den varit hur isig som helst. Nu är sanden framme på sina ställen, och det tyckte Stella var roligt.
Det är verkligen nu kläderna får visa om de klarar vad de lovar. Stella har flera dagar i rad suttit och lekt i vattenpölar på dagisgården när jag kommit. Och jag är imponerad – hon är snustorr såväl om fötter som kropp. Kavat Defender-skorna och Gneis-overallen är alltså toppen! Jag har dock köpt ett par allvädersstövlar som passar bättre nu. Det har fått bli smidigaste varianten från Vincent Shoe store (”Algot”) som vi testat förut. Däremot är jag lite osäker på storleken jag köpte, kanske måste byta, så jag har inte tagit fram dem än.

Mössan Stella har är en jättehärlig Polarn-fleece som är vindtät. Den köpte jag i höstas just för den här mittemellan-kylan, men hon vägrade ha den av någon konstig anledning. Nu har hon glömt det dock och glatt tagit på sig den flera dagar i rad – jättebra för den är verkligen en funktionell dagismössa som går ner skönt över öronen. Bästa handskarna kommer (liksom bästa maken 🙂 ) från Hestra.