Vilken kalasig helg vi haft! Igår var det stiltje här på bloggen då tiden ägnades åt familjefestande – kusin har fyllt 5 och sedan firades svägerskans jämna årtal på bästa sätt under heldag och kväll.

Idag gick Max på kompiskalas hos Aramis och medans han roade sig där åkte vi andra en snabbis till Kungens kurva för att försöka provköra en Brio Smile som jag surfat mig till som bäst vagn utifrån våra behov i kombination med ett riktigt bra pris. När den så kändes superskön att köra (även jämfört med flera andra storsäljare) så bestämde vi oss och nu är en sådan beställd. Skönt med ett stort Check på den i övrigt väldigt tomma checklistan – eller som de säger om vårt läge i gravidappen; ”70% av graviditeten är passerad, 8% av förberedlserna är avklarade”.
Max drog sedan direkt från kalas till fotbollsträning och då ville Stella hellre åka till en skejtpark så det gjorde vi förstås. Hon gillar det verkligen. Kollar in stjärnorna, övar själv och trivs.

 
Tröjan som var den (enda) hon fastnade för efter en hel kvälls bläddrande i HM-katalogen togs på med omsorg imorse när hon bestämde vad eftermiddagen skulle innehålla. Pojkstorlek 134 är betydligt större än tjejvarianten kan sägas – hej tält! (hon klagade inte)

  Glasspaus!

På shoppingfronten följde vi upp stort med nyinköp av cykelhjälm (Max) och ett gäng barnskor. Altlså mängden barnkläder och framför allt skor som lassats in i detta hem senaste veckan! Phew. Det är uppenbarligen en ny säsong på ingående och barn som skjutit på höjd och vars fötter intagit helt nya centrimetrar. Max fötter är dessutom i princip ikapp Stellas nu, så nu kan vi tyvärr säga tack och hej till ärvandet för ett tag…

Nu är söndagstacosen i magen och vi laddar för en ny vecka. Vi håller tummarna för en frisk sådan, för denna vecka är antalet roliga planer maxade!