Godmorgon fredag

Alltid lika härligt med fredag! Även om jag ikväll ska vara hemma själv med kidsen då H är ute och hänger med grabbarna. Det förvaltar jag nog med att köpa mig lite godis och kanske hyra en film. Bara timmarna mellan 3 och 7 flyter så blir nog kvällen ensam mest bara skön. 

Morgonen har varit som vanligt. Vaknade strax efter 7. Max-mys och efter en stund anslöt även Stella i sängen för morgonmys och lite prat. Själv ska jag på fotvård idag (längtar!) och småsnackade lite om det med Stella. ”Sen ska vi gå till dagis, och mamma ska till doktorn. Fotdoktorn”. Stella tänker en stund. ”Mamma? Han mäta dina tår?”.
Ja, sånt är livet här, så går snacket.
Vi hann även ha födelsedagskalas med tårta och mjölk på morgonen. För vem vet jag inte riktigt. 🙂

Dagens lämning var väldigt munter, så himla skönt. Man vet aldrig nuförtiden, det går en lite sämre dag på två bra. Men idag var det bara glada miner och det ropades ”Mamma! En kjaaaam också!” från andra sidan dagisgården och sen kom lilla stjärnan springande fort för att ge den där kramen och ett gäng pussar också.

Jag har mellanlandat hemma för en frukost och god kaffe. Idag räcker det med normal styrka, för jag har sovit så bra inatt!  
Mot fotvård. Lyx. Ídag är en bra dag. Over and out.