God (tidig) morgon och barnvaktspremiär

Stella kom hem fint igår, och på ett strålande humör (om man bortser från lite bleka kinder efter att ha blivit lite åksjuk precis på slutet). Så vi hann leka och mysa rejält innan vi åkte hemifrån kvart i 7. Som tur är var hon nöjd med det ändå, för hon förstod att vi skulle komma hem på natten.
Så det var nog därför hon kom inskuttandes till oss redan halv 7… Och vem kan klandra henne, jag kände mig också pigg när jag fick mysa med henne i sängen på morgonkvisten. Efterlängtat!

Max sov lite längre, vid 7 gick jag in och tog upp honom för då klarade jag inte trycket längre (trots pumpning inatt när vi kom hem och tidigare imorse). Då hade han sovit sedan 21.30, och med 2*110 ml mjölk från flaska i magen. Stabil under farmor och farfars omsorg, med andra ord! Så himla skönt att flaska funkar, även om det är äkta vara som gäller. Att pumpa är skittråkigt rent ut sagt, men det funkar ändå okej med den elektriska pumpen jag köpte (bra köp!) så jag klagar verkligen inte.

Så från 7 var det en ruggigt härlig morgon i sängen, med hela familjen. Trött, ja, men så jäkla glad jag kände mig då.

Vår kväll igår var fantastiskt bra. Ni som inte köpt biljetter till Ljust&Fräscht ännu – gör det! Föreställningen var klockren rakt igenom och jag som inte är en sån som skrattar högt till filmer eller så garvade mig igenom showen. Som förutom humoristisk var tänkvärd på samma gång. Finfina platser precis vid scenen hade vi, och om middagen kan sägas att drycken var godare än maten som var lätt medioker. Inte så lätt med 350 matgäster kanske.

Efter showen på Berns avrundade vi på en barnyhet; Guldbaren på nyöppnade lyxhotellet Nobis på Norrmalmstorg. Nice!

Och som sagt, en härlig härlig morgon har vi haft med våra barn, men när H nu dragit på pyttedans med Stella och Max somnat så tror jag att det är läge för mig att försöka få några ytterligare minuter i sängen… 4½ timme blir man inte pigg på. 🙂

Update: och så vaknade han i samma sekund som jag tryckte på ”publicera”. Det där med sömn får vi ta en annan dag.