Sockersöt tuffing

Ojojoj vad snygg Max blev i sin schyssta wct-overall han fått av kusinerna. De är tuffa killar med koll på läget, som vet vad som gäller.

Så mysigt i fina Pumaoverallen!

Numera huserar Max i en superfin Molo-overall som är precis lagom i nuvarande väder (med en filt och på lammskinn i vagnen). Den är hans kusins, fräckt nog frågade han om han fick låna den, trots att kusin fått den i present av just oss. Hm. 🙂 Men oj vad bra det är ändå att låna (och ärva), framför allt när de är såhär små och har ett plagg i ett par månader.

Jag gjorde en liten rockad förresten, och Max fick åka babyskydd hela vägen till Hammarby. Så det gick bra att åka dit (även om han var lite lätt arg stundtals på tvärbanan) och vi fick hem bilen med fungerande AC. Bra där.

Mjuk fleeceoverall Molo, tossor Lindeberg, mössa PoP, filt Åhléns.

På huvudet har Max numera en PoP-mössa med öronlappar och knyt under hakan, ekologisk bomull (gillas!). Fast han hatar att ha mössa (framför allt just när man tar på den)… Men visst är han söt.

Tuffing sa jag, men det är ju bara nåt man säger. Mina barn är (såklart) alla (positiva) adjektiv som bara finns. Inte minst är han sockersöt vår lillprins!