Idag fick jag ett helt fantastiskt bud från Crocs, som ville önska Glad Midsommar!

En hel, fin, hink full med härligheter – blommor, picknickfilt, Rice-glas och framför allt – skor till mig och barnen.

20130620-232038.jpg

För det är så numera, att Crocs gör betydligt mer än de otroligt sköna och användbara sandalerna, som våra barn nyttjat friskt sedan Stella först lärde sig gå.

Jag är inget för sandalerna åt mig själv (vi är ju inte stugägare), men nu finns snygga varianter att ha på fötterna men som ändå kan stoltsera med den där bekvämligheten som Crocs har. En fjäderlätt och mjuk sula, vill säga. Eller vad sägs om dessa riktigt fina kilklackar med hög korksula – med ovandel i äkta läder. Dessa invigs redan imorgon på midsommarafton – jag älskar dem!

20130620-232046.jpg

Till både dam, herr och barn finns snygga sneakers. De har otroligt lätt vikt och är hur smidiga som helst. Dessa passar vilka byxor som helst och kommer bli välanvända är jag säker på. Betydligt bekvämare än de Converse jag vanligtvis studsar runt i.

20130620-232102.jpg

Crocs har även gummistövlar, och de blev i höstas utsedda till Bäst i Test av Testfakta. Jag har varit nyfiken på dem sedan dess och nu får vi äntligen testa dem. Dessa klassiska marinblå kommer pryda Stellas fot. Jag tror inte jag behöver säga att de väger lätt, va? 160 gram jämfört med Tretorns 440 liksom… och ändå med högsta betyg (högre än tretorn) vad gäller stöd åt foten.

20130620-232122.jpg

Max får trampa runt i ännu ett par klassiska Crocs-sandaler – Clogs Crocband. Det var faktiskt denna modell som först fick mig att gilla Crocs – när jag jag insåg att de faktiskt kan vara snygga också. Som en seglarsko, lite retro, men ändå en karaktäristisk Crocs. Bästa barnsandalen någonsin, luftiga, lätta, sköna och inte att glömma – oftast de första skor barnen klarar att själv ta av och på sig.

20130620-232110.jpg

Blir ni sugna på några par själva (det bör ni ha blivit!) så kan jag tipsa om att det finns en massa rea på Crocs hemsida just nu.

Tack Crocs för det fantastiska budet som hela familjen kommer njuta av i sommar, tack Prat PR och Glad midsommar!