Lördag förmiddag

Vi började dagen med pyttedans som vanligt. Idag var det ”bara tjejerna” som åkte igen, det uppskattas av Stella. Och mig. Idag hade hon väldigt roligt, för det var mycket upptempo och det går hem bättre än att dansa lugnt som stjärnor och sånt. Däremot får jag fortfarfande inte gå ut från dansrummet för henne, men det är okej… och egentligen tycker jag att just den biten (att föräldrarna ska gå ut om barnet går med på det) är tråkig. Lämna henne gör jag varje dag på dagis, vår helgaktivitet vill jag göra ihop. Därför blir det inte mer dans efter denna termin.

Iallafall så åkte vi sen hem och vände, och drog vidare till Aspuddsparken med familjen T. Stella fick rida idag igen, väldigt populärt. 20:- får man betala för att få rida ett litet varv – en hit!

Nu softar vi ner hemma, Stella i en soffa framför en film, vi i en annan soffa framför en annan. Vi hyrde en film igår men hade lite för trevligt med god mat och senare på kvällen även sällskap då kompisgrannen J kom förbi, så vi såg den aldrig då.
Skönt med lite mitt-på-dagen-vila sådär.
Förutom för den minsta förresten, han använder tiden till att träna i gymmet istället. 🙂