Noll foton i timmen

Jag körde en omvänd idag, inga foton och inga inlägg. Fast okej då, inte helt medvetet, men när jag väl fått in dagens lunch så kunde jag inte tänka på något annat än att kasta mig över den. Hur fin den än var. För dagens lunch var något så lyxigt som en räksallad på Tures. Har ni testat den? Den är enorm, helt fantastisk verkligen, med ett berg av nyskalade räkor. Kostar därefter dock, men men, det får man ta som en engångsgrej. Fast det var nästan ett hån att inte dricka ett glas vitt till, isvattnet var liksom inte värdigt alla fna räkor.
Nåväl. En mycket trevlig lunchdejt med min kompis Lisa hade jag iallafall! Jag var för övrigt snabb i stan, för impulsköp kan vi vara utan nu med resan så nära inpå. Däremot har vi idag betalat husbilen i Nya Zealand. Sta Travel som vi bokat resan med har avtal med ett bolag där, så för enkelhetens skull bokade vi genom dem och det blev dessutom billigare än det vi själva hittat. Dessutom inga problem att på förhand boka bilstolar till barnen, vilket såklart är skönt så man slipper oroa sig över den biten.

För övrigt tänker jag idag på vad många fina barn det dimpt ner i vår omgivning på slutet, mer eller mindre nära. Det är så fantastiskt! Och alltså, dimper ner gör de ju inte – ljuvliga barn kan ju vara både knepiga att få till och även att få ut. Men häftigt är det att bland mina bekanta har den senaste månaden Carl, Isak, Olle, Sixten, Edvin, Ella, Livia och två pojkar som ännu ej fått något namn kommit. Lustig statistik va..?! Många killar. Och senaste månaden just… hm.. Är det midsommar som spökar? 😉