Idag fick vi äntligen uppleva en majdag som en majdag ska vara. Solig och härlig!
Tur var det, för annars hade nog familjen inte tagit sig utanför dörren idag. Vi är nämligen trötta som få efter en rekordsen middag hemma igår. Jag och J vars graviditeter har jackat i varandra så att säga har haft inte bara en målbild när vi var gravida (dvs bebisen såklart), utan en annan har varit en riktig middag ihop utan tunga magar. Så att det blev senare än senast var det definitivt värt, när vi för första gången sedan i februari förra året hade en ”ordentlig” middag ihop. Ruggigt trevligt!
Och himla gott också om jag får säga det själv, sparris följt av moules frites på Pluras vis (från Pluras kokbok alltså).

Imorse var H en fantastisk make (jag är innerligt tacksam och glad) och tog första passet så jag fick sova ända till halv 11. Sen byttes vi, så det var lunchtid innan vi tog oss ut, men ändå – ut kom vi tack vare lockande väder. Sen blev det flera härliga timmar nere på torget med vänner och glada barn som cyklade och lekte. Jag älskar vårt torg!

Nu är han ute och pappahänger med en kompis med kids i lekparken så jag sitter här och försöker få Max trött. Tänk om vi kunde få sova några minuter… det vore lovely.