Stella ville inte alls gå och köpa vällingpulver. Jag är stor tjej och på lördag får jag lördagsgodis, mässade hon. Pekade på hyllan med lösgodis och sa att hon skulle få köpa sånt på lördag. Gick och tog ett paket havrefras för att kunna äta puffar ikväll innan hon sover.

Väl hemma slog hon in flaskorna i ett paket till kattungarna.


Det här kan ju gå precis hur som helst.

Eventuellt tar jag in på spa nästa vecka. Jag, mamman, kamikazepiloten.

 1. Hon är så förbaskat klok din unge! Väntar med spänning på uppdatering av kvällen.
  Vad kommer hon äta istället för vällingen?

  1. Ja ibland så. Hon får ju bryt och är helt omöjlig att resonera med titt som tätt – men ofta går hon verkligen att diskutera med och jag är fortfarande förvånad. Just att prata “om” och “annars” känns alltid svårt, förstår de verkligen, liksom.
   Jag kommer ge henne kvälls-mellis typ, dvs flingor (havrefras, havre-cheerios), gröt (havregrynsgröt) eller smörgås och mjölk – det hon vill ha. Något mer måste hon ju få i sig. Men skulle hon bli vällingfri så tror jag sen att hon säkert kompenserar det med mer mat på dagen… så vi får väl se.

   Hann aldrig kommentera på dig då förresten, men vad skönt ändå att det blev ett naturligt välling-avslut för er. Jag tänkte mkt på det eftersom jag verkligen fundrear mkt på det för vår del.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!