10.30, 2,5 timme senare, är det hög tid för mig att få något i mig. Ja, man hinner inte så mycket när man har sig själv och två barn att fixa på en halvtimme. Kanske borde gå upp tidigare än 8.15, men morgontrött och kvällspigg, that’s me.
Och aldrig sugen på frukost, ett annat mindre bra personlighetsdrag.

Waynes kan ju arbeta lite på sina nyttiga alternativ. Suck. Men smörgåssug hade jag och jag får kosta på mig scones och latte idag.
Känner jag mig själv rätt kan det också ersätta dagens lunch.

Var iväg på en utmanande övning idag i spöregnet. Lämna dagis, bort till bilen (några hundra meter i reeegn), baxa in i bil, leta mig fram till mvc i Älvsjö, baxa ur bil, leta efter rätt port länge i regn med tung Max i babyskyddet i handen, paraply, tungt, bök, hitta rätt, elak bedövningsspruta, pstav (och förbud mot dagens planerade babysim), amma lite, ut i bil, baxa, köra i regnet.

Hemma städ så inte läge att åka hem, och i regn lockade ej kyrkis utan garage med direktåtkomst till frukostkaffe. Liljeholmens galleria.
Waynes. Frukost var det ja.

Andas lite kanske?!

Max har halvårskoll här senare idag så det lär bli en heldag här.


Här är vi! Jag fick dra på mig lite smink i bilen i garaget (eftersom det inte blev nåt med babysimmet). Mycket har hänt med min ambitionsnivå sedan jag fick barn. Osminkad bland folk tillhör INTE de sakerna.
Jag har skjorta från Abercrombie idag, NY-köp såklart. Hat tröttnat lite på märket men inte kvaliteten – ljuvligt mjuka grejer som håller i många år, jag har t-shirts som är 5 år som är som nya.
Jag upprepar – skippa butiken på 5 Ave där det alltid är kö i. Välj lugna butiken vid Pier 17 istället!