Onsdagskväll

Åh! Jag är bara så galet glad över att vara på Peace&Love igen!
Gårdagskvällen var just som den ska. En varm cykeltur ner till stan.
Sahara Hotnights. Vi tog en soft plats på bästa uteserveringen (flying, bästa samlingspunkten för alla Borlängebor med koll på läget, efter att S1 hamnat utanför fesrivalområdet). Fullt ljud från bandet och scenen i bakgrunden.


Sen fortsatte vi på samma sätt. Paolo Nutini hörde/såg vi från vip-området. Ja, i år har vi det sjukt lyxigt då världens grymmaste storebror fixat såna pass åt oss. Så vi hoppade langosen i år, och åt en ruggigt ståndaktig festivalmåltid i form av grillbuffé med alla möjliga sallader, såser och kött som oxfilé (!) mm för 130:-. Med artister runt omkring oss. We like. 🙂
Vi spanade lite på Lykke Li och avslutade med Kings of Leon. De sista är inte riktigt min musik dock, så jag cyklade hem efter bara några låtar. Blev ju ändå 01 innan jag var i säng, sjuuuukt trött. (å herregud vad bra man har det som sover i en säng och inte ett tält, hua)

En slow start på festivalen, för vi stod liksom inte direkt längst fram och dansade. Det kommer… Ikväll väntar en ny helkväll. Ljuvligt.