Festivalklädsel och festivalpremiär #2

I år har det varit komiskt nästan med festivalbesökarnas klädsel. Jag överdriver inte om jag säger att 95% av alla tjejer under 25 haft korta jeansshorts på sig. Det har sett så roligt ut, med dessa masskloner. Sen är det väl runt 10% av dessa jeansshortsbärande tjejer som faktiskt passar i det. Vars ben klarar av det, i de låga converse som klätt fötterna på 75% av dem (övriga har varvat sandaler och Hunter).

Jag vill inte hänga ut någon här, och det här skulle liksom kunna vara precis vem som helst av tjejena på festivalen. Och den här tjejen är absolut inte ”tjock”, tvärtom så är hon smal. Smal men otränad. Festivaltypen.
Extra nytänkande (not!) är de som har så korta shorts så att fickorna syns lite coolt sådär (not).

Det var inte bara Max som fick göra festivalpremiär, utan även Stella. På fredagen åkte vi ner till området på dagen och kollade in Barnens Peace&Love. Uppträdanden som vi tyvärr var för sena för, lite kreativa verkstäder som megasåpbubblor, klotterväg för färg mm. Stella nöjde sig att kolla lite, käka glass, och att leka i fina lekparken i Liljekvistska parken.

Men… något som gjorde oss väldigt fulla av skratt var när vi faktiskt registrerade vad vi satt på henne idag. Korta jeansshorts… Say no more. 🙂

Stella kör korta jeansshorts från Levis, en Ralph Lauren-piké och Crocs.