Stabil resa

Jag hann ju känna imorse att det kunde bli lite hur som helst mer dagens resa. 8 minuter hade det gått när Stella krävde kiss-stopp. I Ludvika bromsade vi in för ett rödljus varpå hon sa ”jaaa, är vi framme nu?!?”. Något som därefter givetvis var en stående fråga.
Hm.
Fast sen flöt det faktiskt på. Efter fikastoppet körde vi på till Vadstena, där vi lunchade på en trevlig uteservering.

Strax efter Ljungby blev det lite matsug hos Max. Smidigt att han numera kan äta lite, en skrapad banan i farten är enklare än dito amning. 🙂

För övrigt bara glada miner. Stella är ju både ”gammal” och bilerfaren så med henne är det noll problem egentligen. Vi tog inte fram film eller iPad förrän efter Vadstena. Stabil.


Flyttade bak i mitten med 6 mil kvar, för att kunna assistera med mellis. Nöjda barn.

Så nu. 8 timmar, ett fikastopp, ett lunchstopp och två kisspauser senare har vi änlänt Halmstad. Härligt!

  1. Avis på dina bilbarn! Sigge har börjat säga ”jag vill vara framme NU ” direkt vi backar ut från uppfarten…och slutar inte med den frasen förrän vi är framme, det var en lång bilresa till Värmdö imorse 🙂 Ha det så skönt i Halmstad!

    1. Uh, men det blir ju lite vana med tiden när de väl greppar att något kul (typ mor/farföräldrar) väntar när de kommer fram. Fast tidsbegreppet är ju lite sisådär 🙂
      Tack! Vädret verkar bli mindre bra, men vi får väl roa oss med annat än strand isf 🙂

  2. Vad härligt att det funkar bra att resa med dem. Milo är verkligen ingen bilkille så honom funkar det egentligen bara att åka med när han ska sova. Så vi har rest senare på kvällarna när ungarna har somnat för natten.

    Kan tipsa om Halmstad Äventyrsland om ni vill hitta på nåt för Stella nån dag där. Vi var där för några dagar sedan och Alfons minst sagt älskade det. Entrén är 190:-/pers och då ingår typ ALLT. Så en hel del karusellåkande blev det, och inte var det några köer att tala om heller. Skulle dock rekommendera att ta med egen mat in om ni åker dit. Vissa grejer såg lite slitna ut men det fanns lite av mycket och det var verkligen prisvärt så jag rekommenderar det verkligen.

    1. Det är ju superbra att dra när de somnar för natten. Vi har testat det några gånger men tyvärr har Stella svårt att somna i bilen på ”beställning” så det har blivit sämre istället.

      Åh vilket bra (och utförligt) tips, TACK!!!!!
      Vi behöver absolut alternativa aktiviteter nu när vädret verkar bli sämre. Superbra tips, aldrig varit där, bara åkt förbi utanför på tylövägen och haft noll koll på vad som finns bakom.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *