Kökstjänst

Det blev ju faktiskt riktigt härligt väder idag iallafall. Lite blåsigt, men det blåste bort alla förmiddagens moln och värme i luften var det ju hela dan – så det blev snarare en riktig högsommardag med sol och ordentlig värme, underbart!

Stella och H gick iväg och badade, men jag och Max stannade hemma och förberedde lite inför kvällens middag. En helt frivillig uppdelning, jag är ju ändå lite badkruka så jättesugen på ett dopp i Årstaviken var jag inte. Ligga på badbryggan med en bok ett par timmar skulle jag dock gärna göra, men det är ju inte riktigt ett alternativ ändå när man har två barn. 🙂

En glad liten köksassistent.

Sen tog vi en långpromenad hela familjen, Årstaviken runt i högt tempo. Superskönt, trots min träningsvärk. Jepp, tvådagars-träningsvärk efter det där shape-passet, hon var helt galen på utfallen ledaren (och jag har ju inte gjort sådana sedan Max kom eftersom man ska ta det lugnt med sådana rätt länge).

Det är så himla fint när det är massa blommor i blomlådorna vid träbon på södersidan.

Nu summerar vi en mysig dag på hemmaplan, och ser fram emot middag hemma med ett par kajenvänner. Sa jag att jag är glad att vara hemma..?