Eftermiddagshäng

Jag hänger själv med Max här hemma nu. H och Stella har åkt in till stan (utan vagn, idag ska hon vara stora tjejen) för att gå på bio och se Bilar 2. Intressant att se om hon pallar sitta så länge, den är ju riktigt lång. Sen skulle de nog gå på McDonalds efteråt.
Hon var så fin när hon gick iväg, stora tjejen, i klänning och jeansjacka och sjal och allt. Glatt skuttandes hand i hand med sin snygga pappa. 😉

Max är gnällig värre, han är så himla förkyld. Japp, febern utvecklade sig till förkylning. Han snörvlar och snorar men hade ändå sovit bra inatt (helt utan mat, bra där!). Han har vägrat mat så nyss fick jag ge honom ersättning istället. Alltså jag ammar ju men inte som huvudmål  hela dagen direkt. Kanske borde vi introducera välling ändå.

Nu ska jag stoppa ner Max i Urban Junglen och jogga mig runt Årstaviken. När resten av familjen kommer hem om ett par timmar vill jag ha träningen gjord och bara kunna ha myskväll. Hoppas han håller sig nöjd hela turen, kanske sover igen en dagens fjärde, det kan han nog behöva.