Provence

Jag hävdar ju att man alltid behöver ha två inplanerade resor för att må riktigt bra. Med tre månader på 5 olika destinationer gäller kanske inte det… 🙂 men faktum är att jag ändå har en extra liten resa att se fram emot redan innan vår avfärd till Asien och Oceanien den 1 november.

För jag åker med jobbet på konferens i mitten av oktober. Till Eze, som ligger strax utanför Nice, mellan Nice och Monaco. Jamen hur trevligt då?! I veckan fick vi veta var vi ska bo. Här.

Det ska bli grymt kul. Jag har aldrig varit på franska rivieran. Jag har inte varit mycket i Frankrike överhuvudtaget, endast i Paris.
(Update: H säger att jag ljuger, och det har han rätt i – jag glömde att jag ju faktiskt åkt skidor i Val D’isere)

Sen är det ju allt annat än en semesterresa. Många och långa pass kommer spenderas i den här miljön snarare än den ovan.

Så är det ju, såklart. Fast det är rätt roligt, jag gillar mitt jobb. Och på konferenserna gör vi så bra saker och får verkligen känna delaktighet.

Vi åker tidigt en fredag morgon och kommer hem söndag eftermiddag. På den tiden hoppas jag dock att vi hunnit se lite av omgivningarna iallafall. Och njutit god mat. Och goda viner.
Själv har jag säkert njutit bara av att vara vuxen också. Tänka klart hela tankar. Avancerade tankar. Halleluja.