UniqOne – 10 i 1 för håret

Är det något jag absolut inte behöver mer av är det hårprodukter. Fråga min man om ni tvivlar.
I mina badrumsskåp (ja, flera till antalet) trängs många burkar och flaskar av finfina märken, framför allt Redken. Kanske är det dock just därför jag köper ännu en produkt? Jag är helt enkelt lättlurad, naiv och obotlig optimist. Någon gång kanske mitt hår blir tjockare, fylligare och ligger som jag vill? 😉

149:- är iallafall billigt för en sån superprodukt!

Det här är iallafall en nyhet på marknaden. Revolutionerande, tror jag! Att de har en slogan som säger “Trying is believing” vet jag dock inte riktigt vad jag tycker om. Hmmpf…

Uniq One All in One Hair Treatment

Den första Leave In-kuren i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. Ett unikt koncept inom hårvård som passar alla. UNIQ ONE hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och härligt doftande.

  • Återuppbygger torrt och skadat hår.
  • Tillför glans och eliminerar frissighet.
  • Skyddar vid värmestyling.
  • Gör håret silkeslent och ger jämnhet.
  • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.
  • Lättare att styla och slätar ut.
  • Gör håret medgörligt.
  • Ger en hållbar frisyr.
  • Förebygger kluvna toppar.
  • Ger naturlig fyllighet.

Följ mig!

Mer läsning...
Några bättre och sämre med veckan som gått