Överraskande move

Strax efter 15 är klockan, och lugnet råder här hemma. Jag hämtade Stella lite tidigt för att Max skulle få sova hemma i sin säng nu andra sovningen. Första sovningen blev 10.30-11.45, helt okej, och nu 14.45 och framåt. Minst till 4, hoppas jag. Vi får väl se. Han har iallafall varit dyngtrött senaste timmen men jag ville hämta Stella innan eftermiddagsläggningen. (Update: Till 4 prick, yes!).
Stella har bänkats framför en ny film, Disney Junior (reklam för nya TV-kanalen) som följde med i Loppis Dagispåse som jag hämtade igår (en dag för sent men det fanns några kvar).

Lugnt är allt annat än vad det var för två timmar sedan. Då hade Max två kompisar här på lekdejt. Eller om det var jag som hade kaffe- och surr-dejt. 😉

Iallafall så provade sig Max på något nytt. Helt plötsligt satt han fastklamrad mot giraffen och var väldigt, väldigt närgången.

Såhär hade han klättrat upp. Stort för att ”bara” vara en ålande unge (dvs som inte kryper och därmed kan det där med att använda knän och rygg liksom).  

Giraffen fick sig en väldigt blöt behandling. 🙂

Vaddå, mamma? Var det nåt konstigt med det här eller? Bara att du vänjer dig! Vaddå inte släppa, vaddå att jag tippar då..? Pffth, du har för dåligt förtroende för mig. Jag kan!

Gårdagens (!) sänkning av sängen till lägsta läget var med andra ord inte en dag för tidigt… Snarare oerhört vältajmad eller snarare på gränsen. 🙂