Med nyladdade batterier

Vilken eftermiddag och kväll jag hade igår!

Jag och de fina kajenmorsorna (just vi som hänger varje dag då, sen finns ytteligare några) har sedan en tid pratat om att ta en riktig paus hemifrån och göra något ihop. Något med fokus på bara oss. Lite avslappning, lite god mat osv. Så igår var det dags!

Vi åkte hemfrån redan på eftermiddagen och började på ett privat spa på söder, där vi var i en liten avdeldning med bubbelpool och bastu. Där hängde vi i ett par timmar, njöt av värme och slappnade av, drack lite cava och käkade charkisar. Använde diverse krämer och packade in både ansikten, kroppar och händer och blev lite nya människor. Fixade iordning oss och blev nästan lite ”ja du är ju snygg men är du SÅDÄR snygg alltså!!?”. Vi är mest vana att se varandra i något tröttare tillstånd med ett par barn runt benen. 🙂

Sen åkte vi till skrapan, där vi inledde med en mellandrink på Och himlen därtill, dvs skybaren där. Nice. Därefter tog vi hissen ner i byggnaden till Imperiet. Nästan 3½ timme satt vi till bords och åt middag, med konstanta diskussioner. Så himla trevligt! Gott också såklart, chevre chaud till förrätt, lammytterfilé till varmrätt och en tryffel efter blev det för mig.

Vi avslutade kvällen med en drink på Scandic Malmen, men vid den tiden var vi alla rätt möra och gick på övertid allihop. Man vill ju liksom inte känna efter och ge sig för tröttheten vid ett så sällsamt tillfälle, men samtidigt så var vi alla rätt nöjda efter en grym eftermiddag och kväll på alla sätt och vis – så vi var inte kvar där så länge utan åkte hem rätt snart. Klockan var då ändå 1, inte illa för 9 tvåbarnsmammor med minstingar i åldrarna 2½ månad till 1½ år.

När jag kom hem tog jag min plats i gästrummet. Natt 3 av Max sömn-race, då jag alltså varit beordrad öronproppar och eget rum. Jag struntade i öronpropparna, men vaknade ändå först halv 7. Av en H som tassade omkring.
Max hade inte gjort ett pip på hela natten. Magiska natt 3! Vaknade gjorde han kvart i 7, efter 12 timmars sömn utan ett ljud. Underbart!
Näe, jag räknar inte med att det kommer vara så från och med nu, men inatt när jag återgår till den normala nattvakten vet jag vad som gäller. Buff, ramsa, somna om!

Efter den lilla vakensvängen runt 7 gick jag och la mig igen och H gick upp med barnen för lite morgonaktiviteter. Själv gick jag upp 10.30 typ. När vi har utekvällar ingår förmiddagen därpå så det är ju bara att passa på!

Batterierna fulladdade med andra ord. Välkommen sköna helg!