Vacker dag

Årets hittils härligaste höstdag? Kanske! Ordentligt hög, kall luft och strålande sol bjöd dagen på inledningsvis. Efter att ha lämnat två små laddade tjejer på dagis (Stellas kompis M hängde hemma imorse då hennes föräldrar behövde bort på viktiga grejer) – heldag på Junibacken vankades (duktiga, härliga, världsbästa fröknar!!) – gick jag hem för kaffedejt och hemmalek.

Sen trillade ett sms om promenad in och det var tur, för jag behövde en spark därbak idag för att inte låta alla innesysslor (mååånga) ta över. Istället fick jag en härlig långpromenad med min namne Lisa. Så otroligt skönt!

Genomhärligt vid Kajen och ännu härligare runt lummiga Trekanten konstaterade vi idag.

Några ytterligare grader nedåt på termometern innebar lite klädkomplettering för Max. Täckväst, varmare mössa och vantar var det läge för. Kanske också dags att ta fram åkpåsen? Hm. Jag håller mig ett tag till. Kanske vore en overall bäst, och kanske finns någon sådan nere i förrådet… Men jag vet inte om vi orkar leta fram det för de här två små korta veckorna, lager på lager funkar också. Och är rätt gulligt får jag säga. 🙂

Huvtröja Puma, täckväst NameIt – båda ärvt av kussarna. Mössa och vantar PoP, scarf Kappahl.

Just lagom till dagishämtning trillade dock några regndroppar ner, och okej då, det gjorde inget för någon av oss. Stella är givetvis hyfsat trött efter sin 9-15 utflykt med förskolan till Junibacken med allt vad det innebar. Så imponerad av icke-bekväma fröknar som i sin tur var glada och stolta över barn som varit hur duktiga som helst lyssnat och skött sig till 110%. Själv har jag lite packning mm att göra, jag ska ju liksom till Nice på fredag i ottan, kanske läge att tänka lite på det. Hm.