På våra årliga konferenser (under min tid: Umbrien, Alperna (som jag missade då jag var i NY då), Gardasjön, Moseldalen) har vi alltid ett tema på lördagsfesten. Förra året det var det superroliga Disco som var temat och såhär såg jag ut då, och mina kollegor såhär.

I år ska vi till Nice, eller rättare bestämt Eze mellan Nice och Monaco. Så vad passar inte bättre där än tema Jetset?! Man kan ju göra många olika tolkningar på jetset, men jag väljer att snarare tänka svenska hollywoodfruar än röda mattan-premiär. Inte minst då temat släpptes via en video självaste Maria Montazami spelat in åt oss. Jag tänkte länge köra peruk till detta tema också, det är liksom så himla kul och man går in så totalt i en karaktär. Men… det kliar också och det kändes inte hundra, så i år jobbar jag med det jag har. Planen är mycket volym upp på huvudet, bakåtkammat liksom, och tätt mot huvudet på sidan och så uppsatt bak. Typ. Vi får se.

Sen ser packningen ut typ såhär.

Leopardmönstrad klänning inköpt på Tradera för 60 kr. Lite tajt – inte minst då dragkedjan i sidan visade sig vara paj – men jag hoppas det går helt enkelt. Skorna är mina bröllopsskor, riktiga stiletter från Guess. I öronen blir det ”guld”, förmodligen de längst upp till höger. Spännen bak i håret. Givetvis knallröda läppar (tyvärr glans då det var överlägset billigast med 10 kr, hade helst köpt matt läppstift men kändes dyrt), lösögonfransar, och spännen att fästa håret bak med. En fjäderboa ligger också i packningen liksom ett par stora, brun-gulda solbrillor och en liten kuvertväska.

Resultatet lär dokumenteras på lördag, vi får väl se hur det blir.

Så, Max har somnat och jag ska packa – NU. Och botanisera i gömmorna efter ytterligare smycken. Taxin kommer galet tidigt imorgon, redan före 04!