Aningen trött dagen efter kvällen före. Sömn är inget det är generöst med på våra konferenser direkt.

Igår kväll var det så JetSet-fest. Lokalerna var pyntade i guld och glitter och deltagarna likaså. En Hugh Grant i badrock, ett par US navy-piloter aka Maverick & Ice 🙂 , en indisk bröllopsgäst och en del ytterligare egna tolkningar var också representerade. Många små hundar med blingande halsband stack upp ur små handväskor och klackarna var högre än högst på skor som glittrade.

Skvaller?

Nädå, inget sånt. Men bra drag och ösigt dansgolv som vanligt. Och trevligt och roligt på alla sätt och vis!

Mit alter ego Jaqueline med fina tjejerna L och Jenni bredvid. Vart var bästa Carro, snacka om att det saknas en på bilden!!

Jag gjorde en Lisa, dvs ett snabbt beslut om att tacka för mig och gå hem innan jag hinner bli (lätt-) övertalad om ännu senare och efterfester och sånt, så jag var hemma rätt tidigt ändå.
03.30.
Då tändes lamporna på dansgolvet och många … hängde runt någon timme till ändå.
Så hur trött jag än var så var jag inte tröttast vid uppstigning 07.15. Inte mest sliten heller, jag må vara partyglad men det är ofta till min fördel (om än ingen garanti) att föredra öl framför annan vara den där tiden.

Snart landar jag och möts av min familj på Arlanda, mysigt, längtar! Lite extra lyx, de har spenderat helgen hos mina föräldrar så de tar den vägen hem istället Enköpingshållet.

Det har iallafall varit en väldigt bra helg, och jag är verkligen positivt överraskad av sydfrankrike. Hur fint och charmigt som helst, jag måste tillbaka! Tjejhelg till försommaren kanske, hmmmm 🙂