Packat och klart

Sådär ja, nu är allt klart och om 45 minuter kommer taxin. Stort pirr i magen på den!

Vi lyckades slutföra allt imorse utan allt för mycket stress. Nästan ingen alls egentligen, men lite inre stress känns det ju alltid som just innan man ska iväg. Jag och Stella gick också en sväng till hennes förskola för att säga hejdå till kompisar och framför allt fröknar. Inte minst en som har slutat när hon kommer hem SNYYYYFFT!!!! Lååånga kramar blev det.

Packningen då, jodå det gick bra. Fast väskorna är väääldigt fulla. Den stora svarta rymmer 65 liter, och på den är bärstolen spänd. Vi ska sedan ha en ordentligt stor ryggsäck till, typ 90 liter, men tror oss kunna hitta billigare i Hong Kong. Vi köper gärna ”no-name” för så stor använder vi sällan. Stellas incheckade blir en typ 30-liters.
Så eftersom vi köper stor rygga i Hong Kong har vi nu en vanlig plastpåse från Stockhome. Den rymmer betydligt mindre än 60 liter iallafall och är i nuläget full av blöjor och välling, så vi ska nog inte ha några problem att få plats sen.
Men ja, sen har vi ett varsitt handbagage också såklart, tyg-axelremsväska för mig och en liten rygga för H. Vi har ju nästan ett dygns resande framför oss nu typ… Taxi till Arlanda (med airport cab Stockholm kan man boka två bilbarnstolar, bra!), flyg till London, flyg London-Hong Kong, buss Hong Kong flygplats – Discovery Bay.

Jag lär säkert blogga mer under tiden, wifi finns väl överallt nuförtiden? Så ja, för att följa oss på resan är det bloggen som gäller, stay tuned!