Hunter Valley – The Grange on Hermitage

Imorse – dan före dan – hämtade vi hyrbilen på Hertz bara en knapp kilometer från hotellet. Vi är ju rätt mobila ändå, den biten avverkades utan problem med ryggorna på.

Det var en aning skillnad mot trucken vi körde i Nya Zealand. För nu fick vi en liten fräsch bil med bara 130 mil på nacken. Tack för den!
Vi hade dessutom blivit tilldelade en aningen större bil än den Toyota Yaris vi tydligen bokat, en Corolla. Det var tur det, för annars hade det inte funnits en chans i världen att vi skulle få plats. Tack igen.

Vi anlände vingården på eftermiddagen och checkade in i en väldigt fin egen stuga med bra med yta för barnen. Så det var kanon, även om vi gärna hade sett en restaurang på gården. Ajdå.
Det ligger dock hur många som helst runt omkring så vi lär inte behöva vara vara hungriga. Hunter Valley är verkligen packat med vingårdar, så himla stort!

Det känns skönt med ett eget större boende där vi kan försöka få till lite julmys så gott det går. För hur än det är så är det alltid lite deppigt med just julafton borta, kan jag tycka. Jag vänjer mig aldrig helt, trots att vi spenderat tre av de senaste fem jularna utomlands (Kambodja, Thailand, här).