Bästa energiboosten

Min kväll igår var en sån himla boost! Inte bara träningen, utan främst trevliga hänget på kvällen.
När jag var föräldraledig med Max byggdes en väldigt nära kärna av härliga grannmorsor. Jag har alltid tyckt att det har låtit lite ”konstuerat” på något sätt det där med andra mammor, att liksom pluppas ihop i grupper med ursprungligen bara en gemensam nämare – barn i samma ålder. Men ibland blir det riktiga lyckträffar.
I fallet med den här grupperingen är umgänget mer självvalt – det har inte varit någon mammagrupp eller så som byggt sammanhållningen. Vi har hittat vararandra på lite olika sätt i grannskapet. Med barnen som bas, givetvis. Men ändå.
Och riktigt tajta blev vi när vi var hemma med våra respektive tvåor. Max och ett barn till kom först och sedan trillade de in en efter en på vårkanten och framåt.

Nu har hälften av hemmamammorna börjat jobba, några är på väg att börja och några riktar blicken mot nya utmaningar efter återkomsten. Så det är verkligen en skillnad i diskussionerna vi har nu jämfört med de vi hade för ett halvår sedan. Och, lika trevligt har vi nu, och lika mycket pepp man gett varandra inom barn- och relationsrelaterat ger vi nu inom jobbområdet. Utbyter CV’s och inspirerar, hjälper med argument inför lönediskussioner, peppar, bollar idéer och utbyter tips osv. Det är så otroligt givande och inspirerande!

Jag uppskattade kvällen igår så enormt, det är bara det jag vill säga, och kom från trevliga kvällen sent och med ny energi. Energi jag vill sätta på pränt och komma ihåg.
Fina fina kajen (och några numera villaförorts 🙂 )-morsor!