Trött

Jag är inte helt nöjd – alls – med att det inte blev någon träning för mig idag. Nu väntar en ensamhelg och då blir det inget heller, för våra barn är inte inskolade på SATS för tillfället.
Men men, ibland får man bara inte ihop det. Det blev sent jobb igår, en lång och produktiv dag inleddes med ett säljmöte (något av premiär för mig, jag har inte jobbat med sälj innan alls) och avslutades med några timmar med rejält flow – och hemma var jag först halv 7. Har man då inte ätit sedan lunchsalladen blir det inte lätt att få in träning, hur gärna man än vill. Fast dagens jobb är jag desto nöjdare med!

Trött är jag också, Max hostar forfarande en del på nätterna – och nu har han en period då han vill sova mellan oss halva nätterna. Förmodligen hans nya vardag som gör honom lite labil och närhetstörstande på nätterna. Utan att vara närhetstörstande förstås, vår lilla kille gillar space på natten. Vi ska vara där men inte nära. Mysigt är det dock, men lite sämre kvalitet än vanligt – även om det finns upp-sidor, då han efter nätter hos oss vaknar sent eller till och med får väckas. Älska 12+ timmarsnätter! Inatt hoppas jag dock att han slipper hosta, för allas skull.

Så, det är ungefär så kul det blir idag. Roligast ikväll var dock när vi tittade på härliga serien Född 2010 (inte sett? Svt Play!) och skrattade så vi vek oss dubbla åt hiss-scenerna från Lofsans klipp ikväll. Igenkänningsfaktor = hög! Och så är det roligt att Ida-Maria live-bloggar från BB, mycket tumhållningar där!  

Imorgon är det fredag! Det kan låta konstigt men jag ser så mycket fram emot att vara själv med barnen en helg. Jag ska maxa, så nice att veta redan innan att det enda jag ska göra bra i helgen, det är att vara mamma.