Ordningen återställd

Om jag syftar på sömn, träning och mer hälsosam mat alltså.

När vi kom hem strax efter lunch gick jag och la mig, och bad H väcka mig en timme senare. Men, en stund efter att jag lagt mig var också Max redo att sova (en andra gång idag) och istället vaknade jag typ 2 timmar och 15 minuter senare. Med andra ord så misstänker jag starkt att jag inte var den enda vuxna här hemma som fick mig en lur.
Väldigt skönt var det dock, jag var helt färdig. Sen blev det dock lite tajt om tid och jag behövde ge mig iväg på en löptur direkt då jag vaknat – aningen tufft.  Man blir liksom hyfsat mosig av över två timmars dagssömn! Men, en Celsius med massa koffein senare så kom energin på plats och jag gjorde ett bra pass.

Sprang runt Årstaviken, och då jag ville njuta av löpningen så tog jag faktiskt ingen klocka idag, Runkeeper av. Det var superskönt, men jag är övertygad om att tempot ändå låg mot vanliga 5,30/km. Bra känsla idag!
Halvvägs, dvs efter 4 km, stannade jag på utegymmet vid Eriksdalsbadet och körde tabataintervaller på i princip alla stationer (bortsett situps och chins). Benen hade jag ju kunnat hoppa, för det var lite småjobbigt på vägen tillbaks…

Väl hemma var H på innergården  med barnen, och vi byttes av då han skulle på fotboll. Jag körde på med ytterligare styrka medan barnen lekte på med glada miner.

20120624-204846.jpg

På innergården, som är en dagisgård, är det enkelt att hitta redskap att använda i olika övningar. Som att köra hopp upp till knäböj på en stubbe, dips mot sandlådskanten osv.
Barnen lät sig inspireras, haha. 🙂

20120624-204851.jpg

När jag ändå nämner innergården så är det med lite mer goda tankar än innan. I vår förra lägenhet hade vi en fantastisk innergård, men vår nuvarande är enormt trist, just då den mest är en dagisgård och en riktigt tråkig sådan. Men, nu har man iallafall lagt lite ny konstgräs på en stor yta vilket gör den aningen trevligare och som lekplats funkar den nu rätt okej ändå. Ett steg i rätt riktning, men jag vet någon som seriöst ska lägga en motion på ny layout till nästa årsmöte! Jag har grymma idéer (synd bara att styrelsen är så seg).

20120624-204856.jpg