Flygplats och i luften

Som vanligt på Arlanda. Lagoma 1,40 till godo, en mysig Stella i en bagagevagnn och pigg Max i en lånevagn av dockvagnstyp. Vi har sett den förut… Minst sagt.
Lite lek i Elsa Beskows värld. Arlanda är rätt bra i lekplats-konkurrensen.

20120712-092330.jpg

En god latte från Starbucks åt mig och jakt efter nyttigt mellis, lika omöjligt som att hitta något som inte kostar skjortan. Keso med för söt torkad frukt var det bästa jag hittade, 35 kr, galet. När jag åkte till Köpenhamn för jobb senast hade jag med mig keso och kokade ägg hemifrån, rätt drag. Det handlar inte om snålhet. Faktiskt har vi gårdagens pasta och grillkorv med oss åt barnen, det är jag glad för nu. Perfekt plockmat på flyget och vi dödar ytterligare minuter.

20120712-092424.jpg
På tal om det är vi nu i luften, flyger Norwegian som ju har wifi ombord. Max sov bort första timmen i mitt knä, och nu är underhållningen i form av dvd ( Stella) och iPhone (Max) framme. Två timmar to go…

Update: Resan gick väldigt smidigt, tack Bill för iPaden som tom roar 1,5-åringar så bra!

Följ mig!