Värmen! Dofterna!

Åh, varje gång jag sätter fötterna på asiatisk mark så känner jag i hela kroppen hur mycket jag älskar denna världsdel. Jag är hyfsat tillfreds just nu kan jag säga.

Jag sitter själv på en restaurang vid floden, nere vid Clar Quay, käkar en lunch (pad Thai) och njuter.

Förmiddagen har spenderats i sängen, jag lyckades bara sova en timme på planet, så jag var hyfsat mör när jag kom fram vid 6 lokal tid (vilket är 7 timmar före Sverige). Så det blev hela fem timmars sömn 7-12 här 🙂
Aja, jag ska nog kunna somna ikväll, och känner jag mig själv och H rätt kommer det nog ändå bli rätt sent innan vi går och lägger oss.

Anledningen till dålig sömn på planet var att jag satt så trevligt. Bredvid mig satt en kille som skulle ut och resa 9 månader och skulle inleda i Nya Zealand. Ni förstår ju att det var väldigt kul för en nostalgisk Lisa. Och jo, jag tog fram paddan och visade bilder till och med. Aningen patetisk..? Jag inledde dessutom med att se en familj med två små barn sitta på främsta raden… Som jag känner igen den situationen. Jag kunde inte ens hejda tårarna, åh herregud vad de minnena är dyrbara. De finaste jag har.
Iallafall. Bredvid NZ-killen satt en riktig snackpåse. En man som rest runt typ hela världen och hade mycket stories. Lite väl många nästan. 😉
Jag identifierade mig mer med den yngre killen och pratade resor och sådär, sådär som man bara älskar att göra med andra som älskar samma sak. Sen konstaterade jag i en plötslig insikt att han var närmare Stella i ålder än mig. Haha! Helt sjukt. När blev jag så gammal och hur gick det till?!
Så i själva verket var det väl 16 år mellan mig och honom och 20 mellan mig och storsnackaren. Ah men insikten? Nej tack.

Så därav sov jag inte så mycket. Men jag läste en bok, påbörjade ytterligare en, såg en film (What to expect when you’re expecting – kul) och hade det allmänt skönt.

Nu – dags att knalla runt och spana lite. En massage vore inte fel men jag vet inte om det finns så billigt/lätt här? Vi får se.
Vill gärna hinna träna innan H anländer också men jag är inte säker på att jag kommer prioritera det – inte till vilket pris som helst. Vi får se.

Rapport från Singapore!