Nu är jag på väg. Lite för lite sömn inatt (somna sent, lite oroligt, ni kan det där va…) men vad gör det när jag snart ska få vila i en hel dag. Ja halleluja. Jag ser fram emot att vara utcheckad från omvärlden en stund.
Däremot tar jag inte ut något i förskott gällande flyg i tid och det där, det är kort väntan i Köpenhamn – små marginaler – och jag har lite för stor erfarenhet av försenade flyg…

Farföräldrarna anlände igår kväll, till Stellas glädje. Max sov redan då, men han var glad över sällskapet imorse. De ska nog ha det hur bra som helst, innan mina föräldrar tar vid på söndag. Bästa snällaste mor- och farföräldrar, det har mina barn!

Jag hann gosa med Max i nära en timme imorse innan taxin kom vid 07.10, och Stella hade jag lovat att väcka och säga hejdå så det gjorde jag.
Jag kommer sakna dem, men njuta av se här dagarna med H, det lovar jag.

Mot Singapore!

20121004-085405.jpg Från taxifönstret ett höstligt Stockholm. Somrigare på destinationen möjligen?

Följ mig!

Mer läsning...
Att plugga utomlands och hur det påverkat min karriär