Packad och glad

Det gamla höhöhö-iga uttrycket, ja. Packade gjorde jag igår kväll (nu när jag jobbat klart för dagen är jag mest glad!) och man kan ju känna lite att en massa säkert glömts, men så tittar jag på min gigantiska packning och inser att så inte bör vara fallet. Ja, och så ska ju pjäxbägen med pjäxor, hjälm, skidbyxor mm levereras i Borlänge. Ihop med slalomskidor. Tur kompis som hämtar mig i stationen i Borlänge har en stor bil och takbox.

Till Borlänge åker jag tåg och ser fram emot det. Myyys, liksom. Lugnt och fint och på väg. Såvida SJ levererar vill säga.
Med mig i sällskapet har jag mr Grey. Måste ju ta reda på vad allt snack är om. Lite osäker dock på om man vågar läsa honom bland folk?

Min väska förresten. Jag köpte mig en ny, en liksom mjuk kabinväska, bag som kan rullas. Självklart gjorde jag min research innan som vanligt (man kallas ju inte för informationsfascist för intet) och denna var störst till billigast pris. Quicksilver, tillfällig rea på XXL, 999:-, 110 liter. Everest/Stadiums till samma pris var snäppet schysstare men tog bara 90 liter (kan vara 20 viktiga liter, poängen är ju liksom att slippa ha flera kollin), och Peaks var jättesnygg men också bara 90 liter och 2200:- känns ju lite väl mycket. Dakine m fl också fina men det här blir nog bra valuta för pengarna.

20130123-134936.jpg
Längdskidorna är med. Jag har lite ont i halsen så vilade från träning igår, men hoppas det ska gå över. Har iallafall inte blivit värre inatt.