Nu åker vi!

Ja, hit och dit och massa så – herregud vad roliga planer jag har det närmaste halvåret!

Januari. Sälen med 14 tjejkompisar, onsdag-söndag.
Jan/Feb. Gourmetweekend (mitt i veckan) med spa och längdskidåkning på Högbo bruk med min mamma.
Februari. Långweekend till alperna – Zell am See, med maken och tre kompis-par.
Juni. Långweekend till Nice med 13 av de där fina tjejerna igen.
Juli. En vecka i Toscana, ett gäng familjer, 20 personer sådär.

Har jag sagt att jag älskar att resa?! Sen blir det lite lugnt en liten stund, kanske, för då måste vi lägga krut på att fokusera på den där långresan till vintern. Yippieyayyyayy och allt sånt.

mc3b6hippa
Ungefär samma konstellation kidnappade mig upp till Sälen för möhippa också. Det såg ut såhär. Sen åkte vi hundspann, slalom och på after skin fick jag inta scenen en låt. Grymt kul men just det sista ska jag nog slippa den här gången. Och egna kläder får jag nog också ha.

högbo
Jag längtar extra mycket till Högbo Bruk efter att ha läst om Träningsglädje-Sara och grabbens vistelser där. Och se deras fantastiska kort, och detta fina är lånat av honom. Blir det hälften så fint blir jag lycklig värre! Umgås med mamma, gå på spa, åka massa längdskidor, äta god mat och dricka gott vin. Ah!

20130122-232249.jpgUtsikt över Nice.

20130122-231447.jpg
Zell am See, Österrike

20130122-231145.jpg
Huset vi hyrt i Toscana.