Efter dagis-utflykt

Dagens mest irriterande information var när Stellas bokade simskola med en veckas varsel flyttades från klockan 18 till 17. För det är ju inte en ändring som påverkar en familjs möjligheter? Hallå, jobb? Hämta och komma till Sickla på den tiden (och få i mat däremellan) = omöjlig ekvation.

Så det blev dagens bästa nyhet när vi efter några samtal fick lika hastiga besked åt andra hållet – en sent avbokad plats på simskolan vi helst ville ha plats på, och således start direkt redan dag – på perfekta tiden 17.45. Grymt!

Jag var glad värre när jag gick för att hämta, för det är ju extra kul att hämta när man har nyheter man vet kommer ge stora glädjen.

Max älskar att åka buss så han var också nöjd med utflykten – och nästan hela vägen var det till och med mysigt att sitta på samma säte som Stella och käka matsäck. Stunderna av syskonkärlek är inte långa men fantastiska när de inträffar.

20130424-185213.jpg

Jag och Max gav oss åter hemåt efter att ha träffat upp Henke och lämnat Stella med honom.

Ett par timmar senare kom en enormt stolt och glad tjej hem. Jag till och med valde att simma på rygg! deklarerade hon stolt, och enligt ledaren hängde hon med de större barnen tillräckligt bra så det var ju bra efter alla våra bryderier kring vilken grupp som skulle vara lagom.