I livet-före-barn var After Work ett stående inslag på fredagarna. Bara så nice! Jag är inte säker på att det hade varit det oavsett kidsen eller inte längre – det väldigt regelbundna AW-livet kanske hörde till 25-åren liksom – men ibland kan jag verkligen sakna det. Nu är det, sedan länge, nya tider – och kanske dags för nya rutiner?

Så idag bestämde vi oss för att faktiskt nyttja att vi fortarande bor i Stockholm. Jag tog med barnen in till stan efter jobbet och så gick vi på ytterst barnvänliga Fridays för mat hela familjen. Barnvänligt genom en gedigen barnmeny, kritor och pyssel på menyn, ballonger, roliga glas och allmänt anpassat. Barnen gillade fajitas, ritade glatt och var gulligast i världen när de gick iväg hand i hand för att leta på en personal och fråga om de fick en varsin ballong.

20130503-212207.jpg
Stella hänger på Stureplan.

För vår del mest kvalitet i att ha en mysig middag med hyfsat nöjda barn. Maten och så lämnar i övrigt en del att önska enligt oss. Finns det några andra barnvänliga ställen med bättre mat? Urban Delil i Sickla, kanske? Tips tas tacksamt emot. Det kommer inte bli någon fredagsrutin det här, men någon gång ibland iallafall och stan får gärna slå kvarterskrogarna på Kajen såhär den ljusa årstiden.

20130503-212217.jpg
Världens sötaste syskon på väg in på tunnelbanan. Jag skriver och pratar rätt ofta numera om att de är rätt jobbiga med varandra – men sanningen är att de leker bättre, verkligen ihop – och är gulligare än någonsin. Men dipparna är många och rejält djupa. Det är helt enkelt en rejälare berg- och dalbana och bråken tar så på krafterna så även om det är 90% syskonkärlek och 10% syskongnabb så tar de där 10% fokus liksom.