Resfredag: En bokning är gjord!

Eller ja, flera. Ikväll har vi roat oss med att leta flyg till resan vi planerat i vinter. Vi har under några veckors tid sökt fram och tillbaka och landat i en rutt såväl som datum då det finns bra biljetter. Eller bra och bra, själva flygtiderna lämnar en del att önska, men förhållandevis prisvärt och med en överkomlig slutsumma för den rutt vi fastnat för. Och så ÄNTLIGEN tog vi oss ikväll tid att göra den ordentliga biljett-researchen och gick vidare hela klickaklicka-vägen till ”boka” och ”betala”. Så nu är vi verkligen på väg och det känns så galet bra!

När själva flygbiljetterna är bokade och klara går det att gå in på trevligheter som att leta och boka hotell, läsa in sig på resmål och ja – all den där härliga mumbojumbon som utgör själva essensen av resan. Längt på den!

Såhär ser vår rutt ut:

– Istanbul, 3 dygn
– Jordanien, 1 vecka
– Dubai, 4 dygn
– Sri Lanka, 12 dygn

Det innebär fyra veckor på resande fot med början en bit in i december. Att vi är borta över jul, Max 3-årsdag och nyårsafton kan vi ta och Stella är redan förberedd – på julafton tänker vi nog fira med att simma med delfiner i Dubai.

Jag tror bestämt vi har en del att se fram emot.

20130517-231107.jpg
Bild lånad från Tripadvisor, på länken ovan.