Kvällspromenad och stora hörlurar

Vilken fin söndag vi haft idag. Stockholm bjöd på 23 graders värme, men vi verkar vara färdiga med den svenska högsommaren. Det gav sig uttryck i att vi istället för att åka till en badplats någonstans åkte till ett badhus. Ja. Våra barn älskar det mest av alla utflykter som går att komma på, och vi uppskattar det nästan lika mycket. Att det inte riktigt är inne-bad-säsong betyder ju också att det är mindre folk och det uppskattas. Vi åkte till Gustavsberg, och spendarade ett gäng timmar i badet varav flest upp och ner för vattenrutschbanan. Framför allt Max stora grej – Stella åkte också massor men körde i övrigt järnet med sin simning och hopp utan puffar från enmeters-pallen.

Efter lekdejter och massa annat blev kvällen sen och jag nöjde mig med promenad istället för annan träning. Jag är taggad inför ny vecka på den fronten!
Ikväll var Årstaviken sådär alldeles över-härlig (som den allt som oftast är). Det är magiskt att ta en kvällspromenad först genom skog, sedan över bro med mest fantastiska utsikten och så längs vattnet med härligaste känslan. Mix av allt bästa, liksom.

20130818-222102.jpg
Mina hoods. Jag älskar dem.

I öronen hade jag en Schulman/Gynning-podcast. Det var ett avsnitt om utseende och jag vet inte om jag av någon anledning var extra känslig men jag tyckte de pratade dynga. De försökte vara bra i frågan men föll platt, kan jag känna. Ajja.

Intressantare är vad jag hade öronen. Jag gjorde premiär med stora lurar, något som för mig känns extrem-musik-intresserad-mässigt (vilket jag inte är) och bara liksom – mycket. Inte min te-kopp. Men jag fick tips om att dessa finingar från WeSC fanns på Sportamore för bara 199:- (istället för 600:-) och det är aldrig fel med ett par extra att ha just vid promenader/egen-jogg. Mina älskade Urbanears Medis sitter annars toppen men de ligger alltid i någon väska så deras tillgänglighet är lite opålitlig när tiden att komma iväg är knapp.

Utlåtande – supersköna! Jag kan nog vänja mig vid det där ufo-utseendet (”jorden till Lisa, jorden till Lisa” tänker jag) också. Kanske.

20130818-222130.jpg
Och ja – de finns i skrivande stund kvar på rea. Tips!