Konstig fredag

Den har dagen känns väldigt upp och ner. Det började igår när samtalet från dagis kom – feber på Max. Kanske från fästingvaccinet dagen innan tänkte vi, även om det inte kändes helt troligt. Våra barn har aldrig fått feber efter en enda spruta och inte heller efter tidigare fästingdos. 39,3 på kvällen och vab idag var ett faktum.

Givetvis usel tajming för båda, jag med veckans kanske tre viktigaste möten utspridda kl 8.30, 11 och 14… Lyckades boka om ett och får inse att jag inte är oumbärlig och missa ett. Eftermiddagen spenderar jag på jobbet.

Hemma dock lugnt värre och Stella (som också ville vara hemma) och Max har varit rakt igenom bästa kompisar. Tack! Jag hann både jobba och träna. Benpyramid och diverse kettlebell-övningar – fint så.

Mellanlandar mellan vab och jobb gör jag hos frisören (med två feberfria barn bredvid framför varsin film i väntan på pappan). Kunde bara inte boka om det efter att ha levt i (ytligt) katastrofläge i en månad eller två.

20130823-123445.jpg
Mindre bra att jag inte fanns i min frisörs bokningssystem. Asså vafan?! Kan såklart vara mitt fel, och hon klämmer in mig ändå och jag sitter med färg medan hon klipper en annan men känns ju lite sådär. Ajja. Nöden har ingen lag.

Så. Det var dagens vardagligheter från mig.
Ikväll blir det höstmeny hemma när vi firar min unga make som blir ett år äldre men fortsatt ung. Kantareller, tryffel och hjort hör till ingredienserna.

Följ mig!

Mer läsning...
pool hemma
Hemester-pepp eller depp?