Fullspäckad lördag och Friends

Idag pågår Sveriges största manifestation mot mobbning på Skansen, med ett gäng artister och andra roligheter. Friends ligger bakom, och de är verkligen en otroligt viktig organisation.
Inget barn ska behöva bli utsatt för mobbing!

I samband med detta har Skogaholm beslutat sig för att under en period byta namn på sin populära Skogaholmslimpa – som vi alla har många barndomsminnen till, väl? – till “kompislimpan”. Av den anledningen bjöds vi till Prat PR för att få en riktig limp-macks-frukost imorse. Man kan tänka att ett sånt evenemang passade Stella utmärkt – hon skulle gärna leva på mackor om hon fick. Och jo, det gjorde det, de var såååå goda tyckte hon och gick fram och berömde Skogaholms representant för sina goda mackor. Haha. 🙂 En finfin påläggsbuffé var uppdukad och vi tackar för god frukost!

20130824-145112.jpg

Som alltid hos Prat bjöds det också på roliga grejer för barnen – idag kudd/bollrum och ett helt golv att rita på. Livat värre och uppskattat av alla massa barn som var där. Max kändes som livligast av de alla (fast det är väl en subjektiv känsla det där kanske) men gjorde iallafall mamman stolt när han annonserade toabehov och hann dit i tid för både 1 och 2 – yayy!

20130824-144933.jpg

Därefter gick busslasten med alla bloggbarn och andra till Skansen – men då droppade vi av. Färgburkar och penslar väntade på vännernas lantställe (dit Henke åkt redan tidigt imorse för att hugga i) och däremellan läge att klämma in sats/minisats och bästis-kalas för Stella. Fullt ös!

 

Följ mig!

Mer läsning...
Sömn och väder (en annan sida av Åre)