Helg!

Och så blev det fredag igen, veckorna trillar förbi rätt fort såhär på hösten måste jag säga. Liksom resten av året, visserligen.

Mina föräldrar tog en spontanare hit till Stockholm med våra vinterdäck i packningen, och vi lagade pasta med höstkänsla efter tips på Instagram. Måste älska sociala medier!

Kantareller, tryffel (ytterst bra att vi köpte både färsk tryffel och tryffelolja i Toscana i somras), schalottenlök, vitlök, vitt vin, grädde och parmesan hette ingredienserna och det var sjukt gott.

20131026-101728.jpg

Max kunde inte hålla sig vaken utan däckade på soffan före 18. Det värsta med det är inte att han vaknar tidigare utan att han blir så enormt hungrig när han missar kvällsmellisen. Inatt vaknade han således vid 5 (ja, det är mitt i natten då) och var ”så huuuungrig! Jag fick ingen mat!” upprepade han. Så vi fick sätta oss vid köksbordet och äta två mackor och dricka mjölk (och lite hostmedicin, hostig).
Det är ju faktiskt inte så lite imponerande att han efter det instämde i att det fortfarande var natt och gick och la sig igen och sov till 8. Tack för den!

Med det har vi vinkat av Henke som drar på universitetsreunion i Örebro och hänger med morföräldrarna ett tag innan vi fortsätter helgen ”själva” – som förstås inte blir varken särskilt själva eller särskilt lugnt. Mycket kul på schemat, men först gör jag lite nytta… Vinter snart, vet ni va?

20131026-102817.jpg
Hej vinterdäck! Och tack Årsta däck för att ni finns och gör det åt oss för 350:-