Pannkakshuset och novembersol

Det klagas en del på november, men även om inramningen känns grå så finns det dagar som levererar. Den här morgonen var direkt fantastisk. 11 grader varmt var det också.

20131116-202522.jpg

Efter träningspass på SATS Hornstull för tre fjärdedelar av familjen passade det fint att testa Pannkakshuset på Söder, Ringvägen nära Skanstull. Våra barn älskar pannkakor, så det var väl perfekt för en lördagslunch med tanke på att de även har vuxnare, matiga galettes?

Njäe. Inget för mig. Det var hur osigt som helst inne i den rätt enkla, lilla lokalen. Isch. Sen tyckte jag att galetten med parmaskinka och getost som jag tog hade på tok för mycket ost så jag petade bort mer än hälften och trots att det inte var hysteriskt med folk utan mer normalfullt så var varenda bord täckt av disk från tidigare gäster. Jag tror vi håller oss till vuxnare ställen för lördagsluncherna även framöver, trots att den lilla barnhörnan var mysig och uppskattad.

20131116-202535.jpg