Resorna, minnena och Anneli i Nya Zeeland

De som inte är så mycket för att prioritera kostnaden för resor men lätt lägger pengarna på hemmet istället – prylar, renoveringar, kvadratmeter … – kan säga saker som att resepengar liksom flyger bort. Det är ingenting man har kvar.

Jag tänker att inget kan vara mer fel, det är ju precis tvärtom.

Minnena och känslorna från resor är det mest påtagliga som finns. När jag nu läser hos Anneli som är på resa i Nya Zeeland med sin familj får jag fysiskt ont i magen av längtan (eller avundsjuka) efter att själv vara den som upplever. Men framför allt hoppar en massa minnen runt i hela mitt medvetande, och jag tänker i detalj på varje sak vi såg och upplevde. Att läsa om deras härliga resa är som att på nytt återuppleva hela våran månad i Nya Zeeland för precis två år sedan. Det är helt underbart! Jag vill krypa ner uppe i det där husbilsloftet med Stella och mysa, med en upplevelserik och fysiskt ansträngande dag bakom mig. Med nya minnen i bagaget. Minnen som, till skillnad från prylar, lever för alltid.

IMG_1690

En 11 månader gammal Max framför rykande källor i Rotorua, där Anneli med familj var när detta inlägg skrevs (se länk ovan).

Alla mina inlägg från Nya Zeeland finns under den här länken. 

Följ mig!

Mer läsning...
Ett ljuvligt dygn på Kolmården