Öppet hus på Rosa skrot

Med början idag är det öppet hus på Rosa skrot i Stockholm – dvs det trevligaste tjejgym man kan tänka sig. Helt klart läge att gå dit för ett pass och träna i en otroligt inspirerande miljö.
Jag älskar Rosa skrot och skulle lätt träna där om jag bodde lite närmare och inte var så beroende av att ha möjlighet att träna på olika ställen runt om i Stockholm vilket SATS ger mig. Att köra mina PT-pass på Rosa skrot har verkligen varit en positiv bi-effekt, även om det är lite synd att den stående lunchtid jag haft för dessa alltid ger lite stress och mindre möjlighet att utnyttja allt det trevliga runtomkring.

Ikväll är jag inbokad på cirkelpass i och med öppet hus, och då blir det till att nyttja faciliteterna också. Om jag kommer iväg vill säga. Jag hade som sagt feber igår kväll men idag mår jag bättre (förutom ont i kroppen men jag tror det beror på att jag sov i vår hårda gästsäng för att avskärma mig lite i analkande sjukdom). Något känns väl lite vajsing och jag har väldigt dålig matlust konstaterar jag såhär mitt i lunchrasten – men sjuk? Njäe, jag vet inte jag..?

Så, med det ett tips om att besöka Rosa skrot de kommande dagarna – till och med söndag finns möjligheten till gratisträning. Enjoy!

20131204-131822.jpg
Mästerkocken Stina tränar på Rosa, och är en skön instagrammare.

Följ mig!

Mer läsning...
fira jul i åre
Fira jul i Åre…