Jetlag, jobb, vinter och Marmot

Det är ju inget fel på den ändå, jetlaggen som infinner sig när man åker åt det här hållet. Jag behöver verkligen en större dos av kvällströtthet och morgonpigghet. Problemet är väl bara att det upplägget inte passar så bra ihop med min personlighet på något sätt.

Jag är iallafall nöjd att trots hela familjens tidiga start idag (05) ha hållt mig vaken ända till nu (22). Rutin. Imorgon vill jag dock vara mitt gamla morgontrötta jag igen!

Annat som inte passar min personlighet är träningsvila. Jag mår mentalt dåligt och benen blir fulla med kli. Usch. Ont i halsen är anledningen, det återkom tre dagar (och lika många träningspass) efter antibiotikans slut så nu försöker jag vara mogen och klok. Inte heller passande min personlighet. Morgonens riv är dock borta nu och vaknar jag med len hals imorgon är det jag som gör av med lite energi!

Första dagen på jobbet har förflutit bra men som alltid efter en resa behövde jag inleda med lite tankar på nästa och med det sagt är bussbiljett till Sälen bokad – tjejhelg om två veckor, tjohoooo! Några veckor senare (3 tror jag?) väntar alperna. Gryyyyyymmers!
Jag har dock ett problem. Jag inbillar mig att jag bara måste ha en ny skidjacka om jag ska kunna åka skidor i år. Finns det någon rea än? Jag vill ha en färgglad skaljacka, helst Marmot. Någon som sitter på tips?

Har vi tur blir det skidor redan innan dess, för ikväll har minusgraderna smugit sig på och snön är på ingående. Heja vintern, du kan göra det, kör bara kör!

20140110-222005.jpg