Palma-bokning och rösta på mig i Travel Blog Awards!

 

Vi hade det ju så härligt i helgen, jag och mina tjejer (läs: mina barndomsvänner eller snarare mina gymnasievänner trots att i princip ingen av oss gick i samma klass. Läs kanske: gymnasiekärlekar). Något vi gör förutom att umgås och skratta är att se till att vi innan vi lämnar varandra igen vet när vi kommer ses för en helg nästa gång. Tidigare löste sig sådant där mest genom möhippor och bröllop men numera är det rätt skralt på den fronten men vi har blivit duktigare på att ta tag i det ändå. Det månatliga sparandet skruvade vi upp något direkt efter resan till Nice i våras, för då kände vi att utomlandsresa en gång vartannat år var för sällan – en gång varje 1½ år kändes bättre och dessutom innebär det ju variation i huruvida vi åker på våren/försommaren eller under hösten. Utmärkt!

Resmålet spikade vi redan när vi satt i Nice och nu är flygbiljetter betalade och hotell preliminärbokat. I september åker vi till Palma en långhelg. Jag har hört så mycket gott om Palma och ser enormt mycket fram emot att komma dit!

Det innebär också att mina resor utomlands i år verkar bli både rätt många och rätt spridda. Italienska alperna och Val Gardena i februari, IT-fabrikerna i Indien i mars, Toscana i juli och Palma i september. Det där med att dra iväg lite längre ett par veckor med avfärd i mellandagarna jobbar jag redan på…

Ni kommer såklart få följa med mig på resorna, och jag hoppas att ni gillar att läsa om resor hos mig med jämna mellanrum (och nästan varje fredag inspirerad av Aniika). Gör ni det så tycker jag att ni ska mig något litet tillbaka, i form av en röst i årets reseblogg i Travel Blog Awards 2013.
Ni nominerar mig här. Förra året kom jag 5:a i kategorin ”Bästa Barnresetipset” men i år är det Bästa Reseblogg som gäller – jag gör ju rätt många resor även utan familjen så det är väl inte mer än rätt.

Så snälla – klicka nedan! Tack på förhand!

Travel Blog Awards 2014!
Ta dig runt bäst du vill under din resa – boka biluthyrning till din ankomstort så kan du känna dig extra fri!