En form av sjukdomsrelaterad inköpskurva och en grön smoothie

Våra barn är fortfarande riktigt hängiga, och jag känner lite att tajmingen känns sådär alltså. Imorgon bitti åker Henke till New York och Chicago för att jobba i en vecka och jag då? Jag känner lite att min önskelista inför hans avresa ökar i takt med att oron för ensamveckan ökar. Egentligen har jag känt mig ganska pepp, 100% kids kan vara jobbigt men samtidigt tycker jag att man kliver in i det helt då också och då blir det allra bäst. Typ. Men sjuka barn, kanske därmed massa vab och (ännu mer) stress som väntar på jobbet efteråt? Sådär.

Så nu har jag en massa roligheter jag hoppas kommer hem på lördag. Inneskor lutar åt Nike Lunar Flyknit 2, nya löparskor Asics Gel Cumulus 15 (samma som jag kört i massa år förutom en inte helt lyckad period med Nimbus), Redken schampoo och balsam, en plånbok som rymmer iPhonen från Marc by Marc Jacobs, en necessär från Victorias Secret och lite produkter från ID BareEscentuals. För det är jag värd. Eller kommer vara, tänker jag.

20140301-233156.jpg

För att ytterligare kunna roa oss (mig) under minst en dag hemma förmodligen helt utan att komma utanför dörren så har jag laddat upp för fortsättningen på barnrums-makeovern på IKEA. Stellas skrivbord bör kunna komma på plats och lite så.

20140301-233203.jpg

För övrigt var det ju första dan för #bravalnyavanor idag. Jag lär inte vara den bästa deltagaren i utmaningen. Efter en natt bredvid en Max som nog snittade någonstans mellan 39 och 40 grader hela natten var jag rätt trött imorse och gick upp vid 9.05. Det var aningen sent eftersom jag absolut behövde dra hemifrån 9.15 för att komma i tid till innebandymatchen. Meditation och juicefrukost var det inte tal om utan en snabb tallrik fil innan jag drog för match. Lunch blev två mackor med makrillfilé. Så nej, några pluspoäng för att jag la till en shot sprirulina antioxidant till eftermiddagssmoothien – som jag inte ens gjorde själv dvs – kanske jag inte får?

20140301-233219.jpg

Sådana är de ibland, dagarna i livet. Och förresten (apropå utmaningen) valde jag ingen sinnesstämning imorse heller men det behövs inte riktigt i mitt liv. Jag tycker livet är bra och fokuserar på det goda så även idag tycker jag det mesta varit himla bra och vi har ändå haft en mysig dag. Fram emot mitten/slutet av veckan kanske den delen av utmaningen kommer behövas desto mer, kan man tänka.