Kontrasten. Att vara utsövd.

Jag har egentligen inga sömnproblem, hala familjen sover mestadels bra och det som  mest påverkar mig är jag själv som är en obotlig kvällsmänniska som kan låta kvällarna rinna iväg i oändlighet om jag inte skärper mig. Eller om Henke inte är hemma, han håller bra pli på mig. Jag är mitt starkaste jag efter 22, ska jag packa inför en resa eller rensa garderoben börjar jag gärna med det då. Klart o-bra.

Men igår var jag sliten, ojoj. När barnen lagt sig vid 19.30 satte jag mig i soffan för att samla kraft inför resten av kvällen. Strax senare sov jag. En timme senare vaknade jag till, gick och borstade tänderna och släpade mig in i sängen för att fortsätta sova. Förutom ett avbrott för att hjälpa Max bli färdig på toaletten mittinatten (blöjfri om nätterna nu!) sov jag till 07. Alltså, 11 timmar plus, när hände det senast?!

Så idag är jag stark värre och det ska jag utnyttja till att jobba järnet, träna på lunchen och leka glatt med mina barn fylld av tålamod ikväll. Så får det bli! Happy tisdag!

20140401-081156.jpg
En solig dag idag, finns potential för en som denna i förra veckan. En reflektion är att Kajen är galet härlig i sol, en annan är hur man tänker som inte kompletterar med nya bryggor i samma takt som nya hus och således nya boenden i området som växer så det knakar. Den icke-prioriteringen har jag svårt att förstå.